Ostatnie zajęcia wspinaczkowe w 2023 r.

aktualności, zrobiliśmy

Uwaga!💣💣💣ostatnie zajęcia w tym roku.😒
Wszystkich chętnych zapraszamy w najbliższą niedzielę 03.12.2023 w godz. 15:00-17:00 na halę ze ścianką wspinaczkową na nasze zajęcia: strzelanie laserowe, strzelanie z Łuków, gry zespołowe/elementy gimnastyki korekcyjnej oraz wspinaczka. Zajęcia odbędą się w m. Gniewino, Hala Widowiskowa (boczne wejście po lewej stronie). Czytaj dalej “Ostatnie zajęcia wspinaczkowe w 2023 r.”

Aktywny wypoczynek

zrobiliśmy

Wszystkich chętnych zapraszamy w najbliższą niedzielę 05.11.2023 w godz. 15:00-17:00 na halę ze ścianką wspinaczkową na nasze zajęcia: strzelanie laserowe, strzelanie z Łuków, gry zespołowe/elementy gimnastyki korekcyjnej oraz wspinaczka. Zajęcia odbędą się w m. Gniewino, Hala Widowiskowa (boczne wejście po lewej stronie). Czytaj dalej “Aktywny wypoczynek”

Ostatnie dotowane zajęcia nurkowe

zrobiliśmy

Niedziela 30 września 2023r. – ostatnie w 2023 roku dotowane zajęcia nurkowe!!
Nurkowanie dla wszystkich członków Klubu Sportowego FPT, rodziców, przyjaciół i znajomych znajomych:)
Wakacyjnie Zespół Fundacji Pomocy Tleniak zorganizował zajęcia nurkowe (dla nurkujących wcześniej jak i dla nienurkujących) oraz zabawę terenową na orientację (mapa, kompas, punkty kontrolne, itp.). Grupy maksymalnie dwudziestoosobowe podzielone na dwa zespoły, jak nie nurkujesz to przemieszczasz się z mapą i na odwrót. Czytaj dalej “Ostatnie dotowane zajęcia nurkowe”