Podziękowania za udział w obozie

aktualności, zrobiliśmy

Kochani Rodzice, Przyjaciele i nasi Sponsorzy serdecznie dziękujemy Wam za wsparcie, pomoc i zaangażowanie przy organizacji obozu. Wasza pomoc jest nieoceniona. Dzięki Wam nasz obóz mógł dojść do skutku i sprawić, że dzieciaki mogły spędzić fantastyczny tydzień. Wszak jak pisał Janusz Korczak „Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat”.
Składamy ogromne podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w organizację obozu.

Czytaj dalej “Podziękowania za udział w obozie”
Zajęcia sportowe dla dzieci i młodzieży z Wejherowa

zrobiliśmy

W ostatnią niedzielę przy wsparciu finansowym Miasta Wejherowa zorganizowaliśmy zajęcia sportowe dla dzieci i młodzieży z Wejherowa oraz z pobliskich gmin.
Cieszy nas każdy uśmiech na twarzach dzieciaków dlatego zamierzamy zorganizować, w niedalekiej przyszłości, kolejne tego rodzaju zajęcia.
Dziękujemy bardzo wszystkim Tym , którzy dorzucili/dorzucają do organizacji naszych zajęć swoją “cegiełkę” Czytaj dalej “Zajęcia sportowe dla dzieci i młodzieży z Wejherowa”

Mateusz – nasz płetwonurek z uprawnieniami P1 LOK-CMAS

zrobiliśmy

Wspieranie zdrowego trybu życia i aktywnego spędzania czasu wolnego, a także realizacja działań z obszaru sportu i rekreacji dzieci i młodzieży to jeden z elementów naszej misji.
Dobro powraca …. W ostatnim czasie udało nam się pomóc w zrealizowaniu marzenia jednemu z naszych wolontariuszy, który do tej pory pomagał nam przy młodszych dzieciakach. Czytaj dalej “Mateusz – nasz płetwonurek z uprawnieniami P1 LOK-CMAS”